Нікола "NiKo" Ковач з G2 Esports прокоментував оновлення карти Vertigo у CS2Нікола "NiKo" Ковач з G2 Esports прокоментував оновлення карти Vertigo у CS2

Учасник складу G2 Esports з Counter-Strike 2, Нікола “NiKo” Ковач, висловив свою думку щодо недавніх змін на карті Vertigo. Відомий кіберспортсмен виклав свої роздуми на своїй особистій сторінці в X, закликаючи до відмови від цієї карти.

Valve випустила патч для CS2, в результаті якого були внесені зміни до пленту A на Vertigo, а також були проведені корекції у грошовій системі гри.

Колектив G2 Esports готується до свого виступу на груповому етапі IEM Dallas 2024, який розпочнеться 27 травня. У своєму першому матчі команда NiKo зіткнеться з Team Falcons о 20:30 за московським часом. Раніше було оголошено, що Расмус “HooXi” Нілсен не зможе прийняти участь у турнірі, його місце займе Джейк “Stewie2k” Йіп.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *