Eternal Fire виграє CCT Global Finals з CS2Eternal Fire виграє CCT Global Finals з CS2

У фіналі CCT Global Finals з CS2 команда Eternal Fire виявилася сильнішою за Team Liquid, захопивши перше місце та заробивши грандіозну суму в $250 тисяч. Змагання, які тривали з 16 по 23 травня в онлайні, привернули увагу шанувальників цифрового спорту з усього світу.

Етап фіналу виявився насиченим і напруженим. У матчі, який завершився з рахунком 3:1 на користь Eternal Fire, команда woxic Екера продемонструвала вражаючі навички і тактичну майстерність. Їх перемоги на картах Inferno (13:5) та Nuke (16:14) залишили Team Liquid без відповіді. Хоча Dust2 виявилася непростим випробуванням, Eternal Fire все ж змогла забезпечити собі путівку до перемоги.

Team Liquid не збиралися здаватися без боротьби, і їх заслуговувані перемоги на Anubis (13:10) доказали їхню силу. Однак, не вистачило натхнення і стратегії, щоб перевернути хід гри на свою користь.

На другому місці турнірної таблиці розмістився склад Team Liquid, який за свою відмінну гру заробив $100 тисяч. Команди Astralis та GamerLegion ділили третє-четверте місця, кожна з них отримала по $50 тисяч.

CCT Global Finals стали справжньою подією для прихильників електронного спорту, демонструючи високий рівень інтенсивності та конкурентоспроможності в світі CS2.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *