Xtreme Gaming здобула першу перемогу над Heroic на DreamLeague Season 23Xtreme Gaming здобула першу перемогу над Heroic на DreamLeague Season 23

Команда Xtreme Gaming розпочала свій шлях на DreamLeague Season 23 у вражаючому стилі, здобувши впевнену перемогу над Heroic на першій карті зустрічі у групі A. У напруженому протистоянні колектив Ван Ame Чуньюя продемонстрував вражаючу координацію та стратегічну майстерність, завоювавши перевагу над суперником.

Ця перемога гарантує Xtreme Gaming місце у верхній сітці плей-офф, що ставить їх у вигідне положення для подальших поєдинків на турнірі. На момент випуску матеріалу команда Гектора K1 Родрігеза набрала чотири бали, продовжуючи показувати вражаючу форму на турнірі.

Зустрічі групи B, заплановані на 22 травня о 15:45, обіцяють ще більше екшену та напружених моментів для шанувальників Dota 2. DreamLeague Season 23 триває з 20 по 26 травня, і колективи змагаються за вражаючий призовий фонд у розмірі мільйона доларів та 26,100 очок EPT. Сподіваємось, що залишок турніру принесе ще більше неймовірних поєдинків та емоцій для фанатів Dota 2 по всьому світу.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *