Gladiators з новим драфтером tOfu перемогли Team Liquid на DreamLeague Season 23Gladiators з новим драфтером tOfu перемогли Team Liquid на DreamLeague Season 23

Гравець команди Gladiators Мельхіор Seleri Хілленкамп поділився своїми думками після перемоги над Team Liquid у груповій стадії DreamLeague Season 23. Він висловив задоволення від результату та підкреслив роль нового драфтера команди.

Давненько ми не вигравали у Liquid. Дуже задоволені своїм виступом. Ми щасливі, що забезпечили собі вихід у верхню сітку!  Все завдяки нашому новому босу-драфтеру.

tOfu написав Seleri у соціальній мережі X.

Gladiators обіграли команду Team Liquid з рахунком 2:0 на груповому етапі чемпіонату. Команда Seleri забезпечила собі місце в плей-офф, де продовжить боротьбу за призовий фонд у розмірі мільйона доларів та 26 100 очок EPT.

DreamLeague Season 23 проходить з 20 по 26 травня, і команди змагаються за значні нагороди, включаючи престижні очки EPT.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *