Перенесення релізу GTA 6 на 2026 рік спростоване, але остаточна дата залишається під питаннямПеренесення релізу GTA 6 на 2026 рік спростоване, але остаточна дата залишається під питанням

Нещодавно в мережі з’явилися припущення про можливу затримку релізу Grand Theft Auto VI до 2026 року. Проте ці чутки не мають офіційного підтвердження.

Про це кілька годин тому повідомив Джейсон Шрайєр з Bloomberg.

За його даними, кілька співробітників Rockstar Games запевнили, що не мають інформації про перенесення дати випуску GTA VI. Офіційна дата релізу залишається незмінною – осінь 2025 року, як було оголошено в травні. Нові чутки спричинили певні непорозуміння, але вони не відповідають реальності.

Незважаючи на заспокійливі заяви Шрайєра, гравцям варто пам’ятати, що Grand Theft Auto VI – це надзвичайно амбітний проєкт, що вимагає багато часу та зусиль для реалізації, тож дата релізу все ж може бути змінена.

Відомо, що гра міститиме безліч контенту, локацій та унікальних ігрових механік, тому можливі технічні труднощі чи недоліки можуть призвести до додаткових затримок.

Попри це, фанати сподіваються, що Grand Theft Auto VI стане проривом в ігровій індустрії, і навіть кількамісячне відтермінування не зменшить їхнього очікування. Спершу гра вийде для PlayStation 5 та Xbox Series X/S, а реліз для ПК поки не визначений.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *