Несподіване повернення: хто може стати виконавцем гімну на цьогорічному чемпіонаті LOLНесподіване повернення: хто може стати виконавцем гімну на цьогорічному чемпіонаті LOL

Нещодавно в інтернеті з’явилися цікаві чутки з передбаченнями про те, хто цього року виконає гімн на Чемпіонаті світу з League of Legends.

Про це розповіло видання Insider Gaming.

Хто стане виконавцем гімну

Щороку однією з найгарячіших тем, що обговорюються на Чемпіонаті світу з League of Legends, є вибір виконавця офіційного гімну турніру. Публікація чергового гімну LoL Worlds завжди є визначальною подією, а деякі з минулих пісень набули величезної популярності, збираючи мільйони прослуховувань після релізу.

Цього року з’явилися припущення, що над створенням нового гімну може працювати легендарний гурт Linkin Park. Існує кілька фактів, які нібито підтверджують це:

  • Перш за все, кілька днів тому Linkin Park зробили помітне повернення на музичну сцену, представивши нову вокалістку Емілі Армстронг і випустивши пісню “The Emptiness Machine“. Їхній майбутній альбом отримав назву “From Zero”, а одна з композицій носить назву “Heavy is the Crown” (“Тяжка є корона”). Ця назва викликала бурхливі обговорення серед фанатів, які вважають, що вона може бути пов’язана з темою чемпіонів.
  • Другий факт – офіційний профіль LoL Esports залишив емодзі корони під постом про повернення Linkin Park, що також натякає на можливий зв’язок із чемпіонатом.
  • Нарешті, варто зазначити, що концертний тур гурту завершиться 24 вересня в Лондоні, на O2 Arena, де наприкінці жовтня і на початку листопада пройде один із етапів Чемпіонату світу з League of Legends.

Гімни попередніх років виконували такі відомі артисти, як Lil Nas X, NewJeans, Imagine Dragons та Pvris. Linkin Park виглядають як чудовий кандидат для цієї почесної місії, завдяки своїй популярності та можливості залучити величезну увагу до турніру.

Чемпіонат світу з League of Legends 2024 року проходитиме з 25 вересня по 2 листопада у Німеччині, Франції та Великій Британії. У турнірі братимуть участь 20 команд.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *