Яка мапа в CS 2 є фавориткою серед гравців NAVI: кіберспортсмени поділилися своїми смакамиЯка мапа в CS 2 є фавориткою серед гравців NAVI: кіберспортсмени поділилися своїми смаками

Під час перерви між іграми ESL Pro League Season 20 учасники української команди Natus Vincere вирішили поділитися з фанатами своїми уподобаннями щодо мап у грі Counter-Strike.

Про це вони повідомили на своїй офіційній сторінці в X.

Наступна зустріч “народжених перемагати” в рамках ESL Pro League Season 20 з CS 2 запланована на 19 вересня, тому у них є достатньо часу для відпочинку та відповідей на питання прихильників.

Улюблені мапи гравців NAVI

Гравці NAVI розкрили, які мапи їм до вподоби, і одна з них виявилася фаворитом у загальному підсумку. Так, Валерій “b1t” Ваховський вибрав своєю улюбленою мапою Inferno, тоді як Ігор “w0nderful” Жданов надав перевагу Nuke.

На Nuke можна багато чого зробити як снайпер“, – пояснив Жданов свій вибір.

Легіонер команди з Румунії, Міхай “iM” Іван, здивував усіх, обравши Cache – карту, яка на даний момент не входить до офіційного пулу змагальних мап. Капітан NAVI Алексі “Aleksib” Віролайнен та литовець Юстінас “jL” Лекавічус погодилися між собою, назвавши своїм фаворитом Mirage.

Mirage – це класика. Тут потрібно демонструвати справжній механічний скіл, щоб грати на високому рівні“, – додав jL.

Існують чутки, що пул змагальних мап у CS 2 може бути оновлений, тож з часом цей рейтинг мап може змінитися.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *