Yellow Submarine та Monte ділять очки у групі B на RES Regional Series: EU #2Yellow Submarine та Monte ділять очки у групі B на RES Regional Series: EU #2

У другому турнірі RES Regional Series: EU #2 з Dota 2, Yellow Submarine та Monte зіграли внічию у групі B, не знайшовши переможця після напруженого протистояння. Це була особлива гра для колективу Алана “Satanic” Галлямова, який вперше за турнірну кампанію зазнав нічиєї.

Захоплюючі змагання продовжуються, і наступний матч на ігровому горизонті – зустріч між Rest Farmers та Natus Vincere Junior. Цей поєдинок заплановано на 13 травня о 17:20 і обіцяє ще більше емоцій та напруги.

RES Regional Series: EU #2, який триватиме з 8 по 23 травня в онлайні, пропонує колективам конкурувати за призовий фонд у величезну суму в розмірі $50 тис. Сподіваємося, що фанати Dota 2 готові до ще більш захоплюючих битв, які чекають нас у цьому захоплюючому турнірі!

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *