Вийшов новий тизер Assassin's Creed Shadows: революційний паркур і оновлені анімації персонажаВийшов новий тизер Assassin's Creed Shadows: революційний паркур і оновлені анімації персонажа

Багато шанувальників серії Assassin’s Creed висловлюють скептицизм щодо нової частини під назвою Assassin’s Creed Shadows з кількох причин.

Про це розповіло видання iTnet.

Так, деякі критики не задоволені підходом компанії Ubisoft до розробки ігор, інші вважають, що серія не пропонує нічого нового, а деякі обурені тим, що розробники нехтують історичною достовірністю. Є й ті, хто зазначає, що кожна нова частина гри змінює лише навколишній світ, тоді як механіка, ресурси та анімація залишаються незмінними.

Щоб відповісти на закиди цієї категорії геймерів, Ubisoft оприлюднила короткий, але вражаючий відео-тизер. На офіційній сторінці Assassin’s Creed в X було опубліковано 35-секундний геймплейний ролик, в якому продемонстровано нові анімації переміщення персонажа. У відео синобі Наое (Naoe) вражаюче стрибає по дахах пагод, граційно піднімається на різні виступи і використовує гачок (grappling hook) для подолання великих відстаней між будівлями.

Ці нові анімації виглядають справді вражаючими та свіжими, представляючи найбільші зміни в системі пересування персонажа з часів Assassin’s Creed Unity (2014). Важливо зазначити, що ці акробатичні можливості доступні лише Наое, тоді як Ясукє (Yasuke) використовує грубу силу і не може похвалитися такою ж спритністю.

Assassin’s Creed Shadows вийде 15 листопада на ПК, PS5 та Xbox Series, а пізніше планується випуск гри для iOS.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *