Virtus.pro здобула перемогу над Astralis і готується до зустрічі з Natus Vincere у BLAST Premier: Spring Final 2024Virtus.pro здобула перемогу над Astralis і готується до зустрічі з Natus Vincere у BLAST Premier: Spring Final 2024

У чвертьфіналі турніру BLAST Premier: Spring Final 2024 команда Virtus.pro здобула переконливу перемогу над Astralis з результатом 2:0. У захватуючому протистоянні Virtus.pro перемогла на картах Inferno з рахунком 13:8 та Dust2 з рахунком 13:10.

Тепер колектив Джамі “Jame” Алі готується до наступного етапу, де зустрінеться з суперником зі зірковим складом – Natus Vincere. Astralis завершила свій виступ на турнірі, посівши 5-6 місце та заробивши $20 тис. Раніше змагання покинув FaZe Clan, що зробило шлях до перемоги Virtus.pro ще більш інтригуючим.

BLAST Premier: Spring Final 2024 триває з 12 по 16 червня, а команди борються за частку у призовому фонді у розмірі $425 тис. та квоту на BLAST Premier: World Final 2024. Детальнішу інформацію про розклад та результати змагання можна знайти у нашому репортажі.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *