Топова гра 2022 року вже невдовзі отримає новий кооперативний режимТопова гра 2022 року вже невдовзі отримає новий кооперативний режим

Розробники однієї з найяскравіших ігор 2022 року приготували сюрприз для фанатів, оголосивши, що наступне оновлення включатиме кооперативний режим.

Про це повідомляє Gamerant.

В серпні рогалик The Cult of the Lamb отримає оновлення під назвою Unholy Alliance, яке не тільки внесе кілька нововведень, але й дозволить гравцям спільно з другом створювати свій власний культ.

Грати разом — завжди цікавіше

The Cult of the Lamb здобула велику популярність як одна з найкращих ігор 2022 року завдяки своїй видатній якості та оригінальному підходу до жанру роуглайків.

Наступний великий патч додасть до гри несподівану особливість: локальний кооперативний режим. PR-менеджер Devolver Digital Енді Келлі розповів, що гравці зможуть грати як основним героєм, так і новим персонажем-компаньйоном — Козлом, якого описують як “прирученого через кров і вирощеного в розпусті”.

Гравців чекає повна функціональність звичайної гри, але з новими елементами в мінііграх. Крім того, Ягня та Козел отримають спеціальні бонуси від спільних дій, такі як можливість завдавати додаткову шкоду при бою спина до спини або виконувати критичні удари при синхронізації атак.

Окрім кооперативного режиму, Unholy Alliance представить нові можливості для послідовників, нові квести, будівлі, а також виправить різні баги і проблеми.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *