Valve випустила оновлення для Counter-Strike 2Valve випустила оновлення для Counter-Strike 2

Компанія Valve випустила оновлення для популярного шутера Counter-Strike 2 в ніч на 27 червня. Новий патч, який став доступний на офіційному сайті гри, виправляє декілька незначних багів та додає нові функції.

Основні зміни включають:

  • Оновлення карти Pool Day.
  • Додавання підтримки завантаження останньої версії карт від спільноти з Майстерні під час гри на серверах спільноти, навіть якщо різні версії карт також доступні в грі.
  • Виправлення виявлення G-Sync. Тепер воно працює у безвіконному повноекранному режимі.
  • Виправлення порожнього рядка радіокоманди, який відтворювався у чаті, коли до детонації закладеної бомби залишалося кілька секунд.
  • Оновлення файлів локалізації.
  • Виправлення помилки, через яку запуск гри видаляв англійську розкладку клавіатури.

Це оновлення є продовженням великого патчу, який вийшов раніше та додав у гру нові карти: Thera, Mills, Memento, Assembly та Pool Day. Також у грі оновили панель MVP та налаштування графіки, що дозволяє користувачам встановлювати максимальну частоту кадрів.

Це оновлення підвищує загальний комфорт гравців та покращує стабільність гри, що робить Counter-Strike 2 ще більш привабливим для своєї аудиторії.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *