Українська студія представила новий геймплей свого шутера SAND про космічних галичанУкраїнська студія представила новий геймплей свого шутера SAND про космічних галичан

Львівська студія Hologryph презентувала новий відеоролик, що триває п’ять хвилин, де демонструється ігровий процес шутера SAND.

Про це повідомляє “Громадське”.

У цьому відео, опублікованому на YouTube-каналі американської видавничої компанії tinyBuild, розповідається про колонізацію космосу галичанами.

У першій частині відео можна побачити, як будуються гігантські машини-крокоходи, названі “трамплерами”, які виконуватимуть роль головної бази гравця та інструменту для дослідження ігрового світу. Розробники підкреслили, що гравцям буде доступна повна кастомізація цих “трамплерів” — від оформлення інтер’єру до покращення їхньої потужності, броні та озброєння.

У другій частині відео показано, як ці машини пересуваються та беруть участь у боях у пустельних ландшафтах вигаданої планети Софія.

Цей новий геймплей був презентований у межах Ukrainian Games Festival 2024, який проходить на платформі Steam. Цей фестиваль знайомить гравців з усього світу з понад 450 українськими іграми, створеними за останні 25 років.

Більше про SAND

Це PvPvE-шутер у відкритому світі. Події гри розгортаються в альтернативному початку XX століття, де людство освоює міжзоряні простори, а провідну роль у космічній експансії відіграє Австро-Угорська імперія.

На ранніх стадіях колонізації Кайзер пообіцяв галичанам значну частину однієї з колоній — планети Софія. Проте загадкова екологічна катастрофа вразила планету, і галичани так і не отримали обіцяних земель. Тим не менш, найбільш відважні з них вирішили випробувати свою долю і вирушили на пошуки прихованих скарбів Софії.

Наразі дата релізу гри залишається невідомою.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *