Українська кіберспортивна організація Monte представила оновлений склад CS2Українська кіберспортивна організація Monte представила оновлений склад CS2

Monte Esports, українська кіберспортивна організація, анонсувала свій оновлений склад у грі Counter-Strike 2 (CS2). До команди приєдналися два польські гравці: Павло «dycha» Диха та Олек «hades» Міскевич.

26-річний Павло «dycha» Диха та 24-річний Олек «hades» Міскевич раніше виступали за фінську організацію ENCE. Наприкінці травня ENCE підписала екс-гравця Monte Віктора «sdy» Оруджева.

Під час перебування у складі ENCE, dycha здобув перемогу на турнірі Intel Extreme Masters Dallas 2023 та посідав другі місця на кількох великих турнірах. Разом з dycha та hades команда дійшла до півфіналу PGL Major Antwerp 2022.

До Monte також приєднався колишній наставник 9INE Петро «nawrot» Навроцький, який буде асистентом тренера Сергія «lmbt» Бежанова.

Раніше Monte розлучилися з Володимиром «Woro2k» Велетнюком і французом Алі «hAdji» Аінуссом.

Оновлений склад Monte Esports:

  • Сергій «DemQQ» Демченко (Україна)
  • Шимон «kRaSnaL» Мрожек (Польща)
  • Мартін «STYKO» Стік (Словаччина)
  • Олек «hades» Міскевич (Польща)
  • Павло «dycha» Диха (Польща)
  • Сергій «lmbt» Бежанов, тренер (Україна)
  • Петро «nawrot» Навроцький, помічник тренера (Польща)
Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *