Ubisoft розкрила деталі контентної підтримки Star Wars Outlaws: у планах два нових сюжетних доповненняUbisoft розкрила деталі контентної підтримки Star Wars Outlaws: у планах два нових сюжетних доповнення

Ubisoft розсекретила план пострелізної підтримки для своєї нової пригодницької гри Star Wars Outlaws та поділилася деталями про сезонний пропуск, який включений в Gold та Ultimate видання.

Про це повідомляє iTnet.

При запуску Star Wars Outlaws, власники Season Pass отримають ексклюзивний набір косметичних предметів Kessel Runner і доступ до особливої місії під назвою Jabba’s Gambit. Хоча зустріч з відомим кримінальним авторитетом Джаббою Хаттом буде доступна всім гравцям, лише власники пропуску зможуть виконати спеціальне завдання для збору боргу від дроїда ND-5.

Власники Season Pass також отримають такі переваги:

  • Восени 2024 року вийде сюжетне доповнення Wild Card, де головна героїня Кей Весс відправиться на престижний турнір з карткової гри Сабакк (Sabacc) в спробі вкрасти призовий фонд. У цьому доповненні Кей зустріне знаменитого персонажа Лендо Калрісіана, відомого з оригінальної трилогії Star Wars.
  • Одночасно з релізом Wild Card, власники Season Pass отримають косметичні набори Hunter’s Legacy та Cartel Ronin.
  • Навесні 2025 року вийде друге доповнення A Pirate’s Fortune, в якому Кей зустріне харизматичного пірата Хондо Онаку, знайомого з мультсеріалу “Війни клонів”.

Цей контент можна придбати окремо, проте сезонний пропуск пропонує значну економію.

Реліз Star Wars Outlaws запланований на 30 серпня для Xbox Series, PS5 та ПК.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *