У всесвіті культової Mafia вийде нова гра: анонсовано приквел Mafia: The Old CountryУ всесвіті культової Mafia вийде нова гра: анонсовано приквел Mafia: The Old Country

Нещодавно було оголошено про нову частину гри Mafia з підзаголовком The Old Country. Більше інформації про цей проєкт розробники планують розкрити в грудні цього року.

Тизер нової гри вже опубліковано в YouTube.

Чутки про нову гру в серії Mafia ходили вже давно. Деякі інсайдери навіть припускали, що анонс відбудеться під час одного з червневих ігрових шоу. Однак офіційно проєкт представили тільки на Gamescom 2024.

Ця частина отримає назву Mafia: The Old Country і буде присвячена подіям на Сицилії на початку 1900-х років, що робить її найбільш ранньою відносно хронології серії. Деталей поки що немає, але вже був представлений короткий тизер, в якому пообіцяли розкрити більше інформації в грудні цього року.

Реліз гри очікується у 2025 році, а вийде вона на платформах PC, PlayStation 5 та Xbox Series.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *