Творець Minecraft презентував перші кадри геймплею своєї нової гриТворець Minecraft презентував перші кадри геймплею своєї нової гри

Маркус Персон, відомий під псевдонімом Notch, який створив гру Minecraft 15 років тому, знову активно бере участь у розробці відеоігор. Після довгої перерви він працює над новим проєктом під назвою Levers and Chests та вже демонструє перші кадри геймплею.

Про це повідомляє itechua.com.

У грі Levers and Chests гравцям доведеться досліджувати підземелля, знищуючи ворогів за допомогою різної зброї та магічних умінь своїх персонажів. Однією з ключових механік гри є можливість зупиняти час — як у Superhot або Braid. Світ гри завмирає, коли гравець не рухається або не використовує заклинання.

Кадри геймплею гри

Час у грі рухається швидше, якщо в черзі накопичується багато дій, таких як бафи від союзників. Для гравців, які хочуть швидко завершити битву, доступна можливість прискорювати події за допомогою кліків, тоді як ті, хто насолоджується уповільненими анімаціями, можуть діяти поступово, застосовуючи по одному заклинанню.

Офіційно про Levers and Chests було оголошено у квітні 2024 року. Розробкою займається студія Bitshift Entertainment під керівництвом Notch. Дату випуску гри ще не анонсовано.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *