Sins of a Solar Empire II: Космічна 4X-стратегія дебютує на Steam 15 серпня разом із великим оновленнямSins of a Solar Empire II: Космічна 4X-стратегія дебютує на Steam 15 серпня разом із великим оновленням

Студія Ironclad Games оголосила про дату виходу 4X-стратегії Sins of Solar Empire II на Steam.

Про це повідомляє iTnet.

Ця гра вперше з’явилася на Epic Games Store у 2022 році, де отримала схвальні відгуки. Тепер, з 15 серпня, користувачі Steam матимуть можливість приєднатися до величезних космічних битв.

У цей самий день на платформах Steam та EGS буде випущено велике оновлення, яке принесе нові “інструменти для освоєння космосу”. Основними нововведеннями стануть оновлена економічна система та додавання десяти нових карт для багатокористувацького режиму.

Гравці в Sins of a Solar Empire II зможуть контролювати одну з трьох рас, взаємодіяти з численними менш важливими фракціями, управляти флотами космічних суден і прагнути до встановлення повного контролю над галактикою.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *