Riot Games анонсує новий PvE-режим для League of LegendsRiot Games анонсує новий PvE-режим для League of Legends

Riot Games офіційно представила новий PvE-режим для своєї популярної гри League of Legends. Цей режим стане частиною масштабної події “Звірячий загін”, яка привнесе у гру багато цікавинок, зокрема нову карти, спеціальні місії та унікальних персонажів.

У новому режимі гравці об’єднаються в групи по чотири людини, щоб захистити останній оплот цивілізації від атак морських чудовиськ, званих Реліктами. Режим натхненний жанром “буллет-хевен”, де герої з League of Legends отримають нові вміння та зможуть використовувати покращення для зброї. Заради перемоги гравцям доведеться не лише знищувати ворогів, а й виконувати завдання на новій карті “Останнє місто”.

Одним із найбільш очікуваних нововведень стане введення нового персонажа — Аврори, вастайї-кролика з Фрельйорда, що володіє унікальними здібностями. Аврора може витягувати духів із ворогів, ставати невидимою та відкривати “портал” у світ парфумів, що завдає шкоду противникам і блокує їх втечу з бойової зони.

Патч з новим режимом та Авророю стане доступним 17 липня, а подія “Звірячий загін” триватиме до 19 серпня. В рамках події також будуть доступні ексклюзивні сувеніри та косметичні товари для таких персонажів, як Іллаой, Серафіна, Юмі та інші.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *