Презентовано трейлер Borderlands 4: реліз запланований на 2025 рікПрезентовано трейлер Borderlands 4: реліз запланований на 2025 рік

Під час Gamescom Opening Night Live було презентовано нову гру Borderlands 4, яка очікується у 2025 році на наступному поколінні консолей та ПК.

Про це повідомляє ITC.

Gearbox продемонструвала короткий кінематографічний трейлер для Borderlands 4. Хоча гра вийде наступного року, багатьом гравцям знадобиться оновлення техніки для повного занурення в новий світ.

Трейлер не розкриває багато деталей: у ньому показано планету з незвичним фіолетовим сяйвом, яка може бути відмінною від звичної Пандори. Точне місце та час подій залишаються загадкою. Біля планети з’являється кристалічний портал, з якого вилітає вогняна куля, утворюючи кратер на поверхні, в якому палає класична маска Borderlands. Можна припустити, що деякі з ворогів будуть вже знайомі гравцям.

Реліз Borderlands 4 запланований на 2025 рік, в межах фінансового року Take-Two 2026, що означає вихід гри у період між квітнем та кінцем року. Ось що говорить видавець 2K Games про новий проєкт:

Гравці знову приміряють роль легендарного мисливця за сховищами, вирушать на пошуки інопланетних скарбів та зустрінуться з різноманітними перешкодами на своєму шляху“.

Франшиза Borderlands вже розійшлася тиражем понад 87 мільйонів копій, отримавши визнання як критиків, так і шанувальників“.

Ми з нетерпінням очікуємо 2025 рік, який стане визначним як для 2K, так і для Gearbox Entertainment“.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *