PlayStation Store випадково розкрив інформацію про ПК-версію Red Dead RedemptionPlayStation Store випадково розкрив інформацію про ПК-версію Red Dead Redemption

Неочікувано, PlayStation Store випадково підтвердив наявність довгоочікуваного порту Red Dead Redemption для ПК. Офіційний опис гри в магазині чітко вказує на версію для комп’ютерів, що є довгоочікуваним для шанувальників.

Про це повідомляє Games 24.

В описі на PlayStation Store говориться: “Відчуйте епічні пригоди в стилі вестерн, які стали визначальними для цілої ери – тепер вперше на ПК“.

Цей опис може бути передчасним, але враховуючи досвід PlayStation Network, є ймовірність, що інформація є достовірною.

Проте не можна виключати можливість помилки. Раніше вже траплялися випадки, коли інформація про анонси виявлялася лише чутками або помилками. Наразі немає офіційного підтвердження анонсу ПК-версії гри, тому фанатам слід бути терплячими.

Якщо порт все ж вийде, геймери можуть очікувати на повний однокористувацький досвід як Red Dead Redemption, так і її продовження, а також на бонусний контент з видання “Гра року” 2011 року, який включає:

  • доповнення Undead Nightmare,
  • багатокористувацький пакет The Liars and Cheats,
  • кооперативний набір The Outlaws of the End,
  • бонусну косметику для попереднього замовлення,
  • випробування The Solomon’s Folly,
  • бонусний набір Myths and Mavericks.

Крім того, ПК-версія, ймовірно, отримає всі оновлення з консольної версії 2023 року, а також специфічні покращення для ПК, такі як підтримка високої роздільної здатності та підвищеної частоти кадрів.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *