PGL оголосила зміни в розкладі чемпіонатів Dota 2 на 2024-2025 рокиPGL оголосила зміни в розкладі чемпіонатів Dota 2 на 2024-2025 роки

PGL, провідний оператор турнірів з Dota 2, оголосив зміни у графіку проведення деяких своїх найочікуваніших чемпіонатів на 2024-2025 роки. Ця новина, яка вже розголошена на офіційному сайті компанії та у соціальних мережах, вразила шанувальників гри.

Одна з основних змін стосується турніру PGL Wallachia: Season 2, яка тепер відбудеться на півтора місяці раніше, з 1 по 13 жовтня. Відбіркові до цього заходу також перенесено на 9-17 серпня. Ці зміни значно вплинули на плани команд та фанатів.

Крім того, чемпіонат, запланований на 2025 рік, також зазнав змін у датах проведення. Замість раніше оголошених 7-16 листопада, він відбудеться з 10 по 23 листопада. Це рішення було прийнято з метою оптимізації та покращення участі команд.

Найближчим турніром, який чекає шанувальників Dota 2, стане Wallachia 2024: Season 1. Змагання заплановане з 10 по 16 травня та відбудеться в форматі LAN. У цьому турнірі візьмуть участь 16 команд, які змагатимуться за призовий фонд у мільйон доларів.

Зміни в графіку та нові дати турнірів PGL викликали жваві обговорення серед шанувальників та професіоналів Dota 2. Вони вже з нетерпінням чекають на початок змагань та готові підтримати свої улюблені команди.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *