Опубліковано дебютний трейлер перезапуску "Геллбоя"Опубліковано дебютний трейлер перезапуску "Геллбоя"

Кінокомпанія Millennium Media презентувала перший трейлер нового екшн-горору “Геллбой: Горбань” (Hellboy: The Crooked Man), який стане черговою спробою перезапустити екранізацію культового коміксу про популярного кіногероя.

Офіційний ролик вже опубліковано в YouTube.

Повідомляється, що події цього фільму розгортатимуться у 1950-х роках. Агент Геллбой разом зі своїм партнером із Бюро Паранормальних Досліджень повертаються після зриву таємничого ритуалу, який міг би стати початком нашестя монстрів з інших вимірів на Землю. Після аварії герої потрапляють у віддалене село, де стикаються з Горбанем, що тероризує місцеве населення.

Роль Геллбоя виконав Джек Кесі (“Дедпул 2”, “Вбивця”), а серед інших акторів фільму – Джефферсон Вайт (“Повстання штатів”), Аделін Рудольф (“Рівердейл”) та інші. Режисером стрічки виступив Браян Тейлор (“Адреналін”, “Примарний вершник: Дух помсти”).

В українських кінотеатрах фільм з’явиться 26 вересня 2024 року.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *