Оголошено розклад ESL Pro Tour з Dota 2 на 2025 рікОголошено розклад ESL Pro Tour з Dota 2 на 2025 рік

ESL, провідна організація в області кіберспорту, анонсувала захопливий розклад турнірів ESL Pro Tour з Dota 2 на 2025 рік. У ньому передбачено п’ять заходів, що обіцяють велику дозу адреналіну для шанувальників цієї популярної гри.

Першим у списку буде DreamLeague Season 25, який розпочнеться 16 лютого і триватиме до 2 березня. Після цього очікується ESL One Europe у квітні, після якого наступить DreamLeague Season 26, запланований з 12 по 25 травня. Літо принесе ще один захоплюючий сезон DreamLeague, тепер – Season 27, що відбудеться з 3 по 9 листопада. Завершить цей епічний рік ESL One Asia у грудні.

За словами організаторів, місця проведення ESL One Europe та ESL One Asia будуть оголошені пізніше, однак очікується, що ці турніри також стануть незабутніми подіями для фанатів.

Шанувальники цієї захоплюючої гри вже з нетерпінням чекають на початок цього захоплюючого сезону, а організатори обіцяють, що це буде найяскравіший рік для гри Dota 2 у рамках ESL Pro Tour.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *