Оголошено переможців академії NAVI: хто став частиною молодіжної командиОголошено переможців академії NAVI: хто став частиною молодіжної команди

NAVI у співпраці з Visa оголосили про відкриття кіберспортивної академії, спрямованої на підтримку молоді та пошук нових зірок кіберспорту.

Про це розповідає офіційний сайт NAVI.

У липні було повідомлено про перші результати відбору – десять учасників, які вирушили до Німеччини на тренувальний BootCamp. Тепер настав час підвести підсумки та оголосити переможців.

Хто потрапив у команду NAVI Youth

Перший сезон академії тривав понад місяць. За цей час організатори отримали понад 350 заявок від молодих гравців у Counter-Strike віком від 14 до 17 років. З цієї кількості були відібрані десять найбільш перспективних учасників для проходження тритижневого інтенсиву в Берліні.

Учасники проходили тренування під наглядом тренера Міхала “snatchie” Рудські – колишнього професійного гравця в CS.

Програма включала не лише практичні заняття та перегляд ігрових реплеїв, але й теоретичні лекції, а також медіаактивності. Наприкінці буткемпу тренер разом зі спортивним департаментом NAVI відібрали п’ять найкращих гравців, які сформували новий склад NAVI Youth у дисципліні CS.

Склад команди NAVI Youth:

  • Назар “kodak” Бучма (16 років, Україна)
  • Даніл “Yoki” Істомін (14 років, Україна)
  • Віктор “ad3r” Вількойц (14 років, Польща)
  • Ендрю “AJ” Джейсон (14 років, Німеччина)
  • Пенч “Balage” Балаж (16 років, Угорщина)

Надалі найкращі гравці NAVI Youth матимуть можливість піднятися до команди NAVI Junior, що відкриє шлях до головного складу в дисципліні Counter-Strike.

Тренер та менеджер

Тренером NAVI Youth буде польський професіонал Міхал “snatchie” Рудськи, а команду координуватиме менеджер Ілля “ILZH” Жиленко.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *