Новий трейлер від GSC розкриває процес створення кат-сцен для S.T.A.L.K.E.R. 2Новий трейлер від GSC розкриває процес створення кат-сцен для S.T.A.L.K.E.R. 2

GSC Game World продовжує радувати шанувальників новими трейлерами та розширювати обізнаність фанатів про S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Про це повідомляє players.com.ua.

Так, нещодавно студія представила відео, яке демонструє процес створення кат-сцен для гри.

Розробники поділилися, що за одне проходження гравці не зможуть побачити всі кат-сцени, оскільки для цього може знадобитися кілька спроб. Також було зазначено, що одна зі сцен має кілька варіантів розвитку, і те, який з них побачить гравець, залежить від його вибору в грі.

У S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля на вас чекають три години кінематографічних кат-сцен. За одне проходження ви не побачите їх усіх, але, можливо, відкриєте нові під час другого або третього разу… Хто знає? Все залежатиме від ваших рішень.

Зазирніть за куліси, щоб побачити, як ми створюємо цей кінематографічний досвід, поєднуючи технології захоплення рухів, роботу професійних акторів і наративний дизайн.

Цікавий факт: у цьому відео ви можете побачити одну сцену, яка відтворюється по-різному. Який з її варіантів ви переживете в грі, залежить тільки від вашого вибору“.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *