NAVI домінують на IEM Cologne 2024: перемоги над paiN Gaming і Astralis забезпечили вихід у плеофNAVI домінують на IEM Cologne 2024: перемоги над paiN Gaming і Astralis забезпечили вихід у плеоф

На турнірі IEM Cologne 2024 українська команда Natus Vincere (NAVI) продемонструвала вражаючі результати.

Про це повідомляє “Українська правда”.

10 серпня NAVI здобули переконливу перемогу над paiN Gaming у матчі групи A з рахунком 2:0, вигравши на картах Anubis та Mirage з однаковим результатом 13:4. Ця перемога стала першою для команди на турнірі.

Продовжуючи свій успішний шлях, 11 серпня NAVI зустрілися з Astralis у фіналі верхньої сітки групового етапу. Наша команда впевнено контролювала гру, здобувши перемогу на картах Ancient (13:4) та Mirage (13:7). Цей результат забезпечив NAVI місце у плейоф турніру.

У наступному етапі турніру NAVI очікує матч проти переможця пари sAw — The Mongolz. Турнір IEM Cologne 2024, що триває з 7 по 18 серпня, має призовий фонд у 1,000,000 доларів.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *