Українська кіберспортивна організація Natus Vincere (NAVI) отримала запрошення на міжнародний LAN-турнір з Dota 2 — Super Dimensional Vision Snow Ruyi, який пройде у Китаї з 28 липня по 4 серпня. У змаганні візьмуть участь 12 команд з різних куточків світу, серед яких виділяються такі відомі імена, як LGD Gaming, Team Secret та Virtus.pro.

Турнір обіцяє бути вкрай захоплюючим, адже загальний призовий фонд складає 500 тисяч доларів. Для NAVI це стане шансом відновити репутацію після невдачі у кваліфікаціях на The International 2024 та Riyadh Masters 2024 на початку червня.

Склад NAVI по дисципліні Dota 2 включає в себе відомих гравців: Артема “Yuragi” Голубєва, Сухбата “sanctity-” Відгондаваа, Дмитра “Nefrit” Тарасича, Бакита “W_Zayac” Емілжанова та Армана “Malady” Оразбаєва. Команду до успіху на міжнародній арені має привести тренер Віталій “Sword_Art” Петкін.

Уболівальники NAVI та всі прихильники кіберспорту з нетерпінням очікують на виступ української команди на цьому високопрофільному турнірі, сподіваючись на їхній великий успіх.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *