Natus Vincere Junior вибуває з відбіркових на Elite League Season 2Natus Vincere Junior вибуває з відбіркових на Elite League Season 2

Natus Vincere Junior поступилася Night Pulse у фіналі нижньої сітки закритих відбіркових на Elite League Season 2 по Dota 2 для Західної Європи. Результат зустрічі – 1:2. Команда Тараса “gotthejuice” Ліннікова залишила кваліфікацію.

Колектив Аліка “V-Tune” продовжує свій шлях у турнірі та пройшов у гранд-фінал відбіркових, де побореться проти MOUZ. Зустріч запланована на 29 червня.

Закрита кваліфікація для Західної Європи на Elite League Season 2 відбувається з 27 по 29 червня в онлайні. Команди розігрують один слот на LAN-фінал.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *