Нарешті захист від читів для GTA V: античит-система BattlEye з'явилася через 9 років після релізуНарешті захист від читів для GTA V: античит-система BattlEye з'явилася через 9 років після релізу

Rockstar Games розпочала боротьбу з читерами в Grand Theft Auto V, впровадивши античит-систему BattlEye.

Про це повідомляє Insider Gaming.

Хоча офіційного оголошення про інтеграцію античит-програми в GTA V ще не було, гравці вже помітили її присутність. Оновлення гри в Steam свідчить про те, що BattlEye буде використовуватися для виявлення зломщиків та тих, хто зловживає експлойтами в онлайн-режимі.

Введення античит-програми викликало занепокоєння серед моддерів щодо можливого впливу на модифікації гри. Крім того, є побоювання, що BattlEye може не бути ефективним, враховуючи критику, яку отримала ця система в Rainbow 6 Siege за недостатній захист від читів.

Незважаючи на свій вік, GTA V залишається дуже популярною. Дані SteamDB показують, що щодня в гру грають від 100 до 200 тисяч гравців одночасно.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *