Матч на The International зупинився через критичний багМатч на The International зупинився через критичний баг

На жаль, навіть The International не застрахований від несправностей та багів. Під час тай-брейків у групі B гравці обох команд одночасно втратили з’єднання з сервером. Після повторного підключення один з гравців стикнувся з серйозною помилкою.

Про це розповіло видання CyberScore.

Це сталося під час зустрічі британської команди Tundra Esports та китайської G2.Invictus Gaming. Гравець Tundra Esports, відомий як Saksa (Мартін Саздов з Македонії), зіткнувся з багом, що унеможливив подальше проведення матчу. Він грав за героя Мірану, але його уламок Аґаніма раптово зник з інвентарю, що спричинило втрату здібності Leap (стрибок), яку цей предмет покращував.

Ця ситуація призвела до 40-хвилинної паузи, протягом якої гру відкотили на 60 секунд назад, і всіх гравців повернули на базу. Після цього матч перезавантажили, і Мірана отримала назад свій Aghanim’s Shard разом з можливістю використовувати Leap.

Нагадаємо, що матчі The International 2024 проходять з 4 по 15 вересня у Копенгагені, Данія. Призовий фонд турніру, який формується за рахунок продажів компендіуму, наразі становить 2,4 мільйона доларів.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *