Malady висловив упевненість у кваліфікації Natus Vincere на The International 2024Malady висловив упевненість у кваліфікації Natus Vincere на The International 2024

У свіжому інтерв’ю на офіційному YouTube-каналі Natus Vincere, Арман “Malady” Оразбаєв, гравець команди з Dota 2, поділився планами та настроєм команди напередодні закритих кваліфікацій до The International 2024. За його словами, команда зосереджена на підготовці і планує провести кілька днів на відпочинок у Барселоні, перш ніж повністю зануритись у тренування.

Оразбаєв згадав про нещодавню участь у кваліфікаціях Riyadh Masters 2024, де NAVI показали сильну гру, але відійшли у фіналі проти Virtus.pro. Незважаючи на поразку, він висловив впевненість, що команда зробила важливі висновки та використає цей досвід для поліпшення своїх стратегій у майбутніх іграх.

“Я майже впевнений, що ми виграємо кваліфікацію на The International”, – заявив Оразбаєв, підкресливши, що команда працює над посиленням своїх стратегій та зберігає впевненість у своїх силах.

Закритий етап східноєвропейської кваліфікації на The International 2024 пройде з 14 по 18 червня, де 12 команд змагатимуться за єдиний слот на груповій стадії майбутнього турніру. Natus Vincere, з оновленим складом та свіжими стратегіями, ставить перед собою високі цілі та прагне здобути перемогу у кваліфікаціях.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *