Команда NAVI здобула друге місце на IEM Cologne 2024Команда NAVI здобула друге місце на IEM Cologne 2024


З 7 по 18 серпня в місті Кельн, Німеччина, тривав один із найпомітніших турнірів з дисципліни CS2 у категорії S-Tier – IEM Cologne 2024. Ця подія об’єднала 24 команди, які змагалися за престижний призовий фонд, що складає 1 мільйон доларів.

Про успіхи українського кіберспортивного колективу NAVI на цьому турнірі розповідає ua-football.com.

Так, кульмінацією турніру став гранд фінал, який відбувся в неділю. У цьому вирішальному поєдинку зустрілися українські кібератлети з Natus Vincere та їхні суперники з Team Vitality. Фінальна серія IEM Cologne 2024 проходила у форматі “Best of 5”, де команди змагалися за три переможні карти. Однак, на жаль для NAVI, гра завершилася поразкою з підсумковим рахунком 1-3:

  • Nuke: 14:16,
  • Dust2: 13:19,
  • Mirage: 20:22,
  • Inferno: 9:13.

Особливу увагу варто звернути на те, що для колективу, очолюваного Алексі “Aleksib” Віролайненом, це вже четвертий гранд-фінал за сезон, що демонструє їхній високий рівень стабільності та майстерності. Окрім цього, слід зазначити, що команда Natus Vincere протягом цього сезону неодноразово стикалися з Team Vitality, що лише підвищувало напругу цього фіналу.

Гранд-фінал IEM Cologne 2024 став справжньою перевіркою витривалості й майстерності для обох команд, адже кожна з них мала сильні сторони на різних картах, що зробило цей матч особливо напруженим та цікавим для глядачів. Змагання такого рівня підкреслюють важливість тактичної підготовки та командної роботи, а також вміння швидко адаптуватися до обставин на полі бою.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *