Роберт Дауні-молодший знову в Marvel: реакція фанатів на його нову роль розділиласяРоберт Дауні-молодший знову в Marvel: реакція фанатів на його нову роль розділилася

Відомий американський актор Роберт Дауні-молодший, який раніше зізнався, що багато його значних робіт у студії Marvel залишилися непоміченими, знову приєднується до кінематографічного всесвіту Marvel.

Цю інформацію передає агентство “УНІАН”.

Хоча його роль “Залізної людини“, яку вбили в “Месниках: Завершення“, вже закінчена, актор отримав нове амплуа у майбутніх частинах франшизи.

Згідно з інформацією від Independent, Дауні тепер зіграє Доктора Дума, одного з головних антагоністів “Фантастичної четвірки“. Він з’явиться у ролі Доктора Дума в двох фільмах, що вийдуть у 2026 та 2027 роках: “Месники: Судний день” і “Месники: Таємниці війни”.

На фестивалі Comic-Con у США Дауні-молодший презентував новий костюм Доктора Дума. Цей персонаж вважається одним із найбільших злодіїв у всесвіті Marvel, і актор поділився знімками з події у своєму Instagram, написавши:

Нова маска, ті ж самі обов’язки“.

Роберт Дауні-молодший з новою маскою

Думки стосовно повернення улюбленого актора розділилися

Проте не всі шанувальники Marvel зустріли повернення Дауні-молодшого з ентузіазмом. Хоча новина про це викликала радість на Comic-Con, онлайн-реакція виявилася менш теплою і навіть критичною. Декілька фанатів вважають, що повернення актора в нові “Месники” є спробою реанімувати франшизу, яка, на їхню думку, перебуває в стадії спаду.

Можливо, це принесе результат, але наразі це виглядає як відчайдушна спроба знову зацікавити глядачів. Я люблю Роберта Дауні-молодшого, але це виглядає як останній шанс“, – написав один з шанувальників.

Деякі також висловили обурення тим, що актор повертається до ролі злодія після отримання “Оскара” за виступ у “Оппенгеймері”.

Можливо, я в меншості, і це не применшує заслуг Дауні, якого я дуже поважаю, але це виглядає дещо ліниво. Я не стверджую, що це не спрацює, але… я не дуже радий“, – додав інший фанат.

Тим не менше, були й позитивні відгуки. Багато людей вважають повернення Дауні в Marvel “історичним кроком” і з нетерпінням чекають нових “Месників”.

Роберт Дауні-молодший у ролі Доктора Дума – це ідеальний вибір для всесвіту Marvel“, – зазначив один з прихильників.

До слова, Дауні вперше з’явився в Marvel у 2008 році як “Залізна людина” і зіграв цього персонажа у 10 фільмах. Після загибелі героя актор висловив задоволення від можливості повернутися до Marvel, назвавши кіновсесвіт “невід’ємною частиною свого життя”.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *