NAVI не змогли подолати Liquid у матчі BLAST Premier Fall Groups 2024NAVI не змогли подолати Liquid у матчі BLAST Premier Fall Groups 2024

У фінальному поєдинку верхньої сітки групового етапу BLAST Premier Fall Groups 2024 з Counter-Strike 2 українська кіберспортивна команда Natus Vincere (1) програла Liquid (14).

Про це повідомляє “Українська правда”.

Зустріч завершилась з результатом 2:1 на користь Liquid. На карті Anubis команда NAVI спочатку виглядала впевнено, маючи перевагу в 4 раунди до перерви, але після перерви програла 9 раундів підряд і не змогла утримати лідерство.

Наступною картою був Mirage, де NAVI продемонстрували відмінну гру і не дали суперникам жодного шансу, вигравши 13:2. Це забезпечило перехід на третю карту, Inferno, для вирішення матчу.

На Inferno NAVI розпочали з переваги 7:0, але американці з Liquid змогли не тільки вирівняти рахунок, але й вийти вперед, завершивши гру з рахунком 13:11.

Останній раунд став справжнім випробуванням: NAVI були дуже близькі до переведення гри у стадію овертаймів. Однак їм не вдалося вчасно знешкодити бомбу. Саме це остаточно вирішило долю поєдинку.

Отже, NAVI перемістились у нижню сітку турніру, де їм доведеться зіграти в фіналі з переможцем пари Virtus.pro (7) — BIG (24). Зазначимо, що у попередньому матчі NAVI вже здолали саме BIG.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *