Інсайдери повідомили, що реліз GTA 6 перенеслиІнсайдери повідомили, що реліз GTA 6 перенесли

За повідомленням журналіста з фанатського ресурсу GTABase, реліз довгоочікуваної GTA 6 не відбудеться наприкінці 2025 року, як це раніше обіцяли в Rockstar Games.

Цю інформацію передає itechua.com.

Таку інформацію отримали з кількох джерел, серед яких були розробники з двох різних студій, які безпосередньо працюють над створенням гри.

Нові дані свідчать про те, що тепер Rockstar Games планує випустити GTA 6 у першій половині 2026 року. Це означає, що шанувальникам серії доведеться ще трішки зачекати. Спочатку гра буде доступна для консолей, а версія для ПК з’явиться лише через 12-18 місяців. Ймовірною причиною такої затримки є необхідність додаткового тестування та оптимізації гри під різні платформи.

На даний момент офіційні представники Rockstar Games не підтвердили зміни в термінах релізу. Проте очікується, що найближчим часом вийде новий трейлер GTA 6, який, ймовірно, проллє світло на цю ситуацію. Фанати гри з нетерпінням чекають на офіційні новини та більше подробиць про майбутню частину культової серії.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *