Футбольний симулятор UFL, що конкурує з FC 25, отримав нову дату виходуФутбольний симулятор UFL, що конкурує з FC 25, отримав нову дату виходу

Футбольний симулятор UFL (Ultimate Football League), що розробляється за участі Кріштіану Роналду, планували випустити ще в кінці 2022 року. Проте реліз гри перенесено на 12 вересня 2024 року.

Про це йдеться в новому трейлері гри, опублікованому на Youtube.

Варто зазначити, що це на два роки відстрочує початкові плани.

Стартові набори для гри вже доступні для покупки на цифрових платформах. Пакети попереднього замовлення містять унікальні кастомізаційні предмети, ігрову валюту та можливість раннього доступу з 4 вересня. Гра буде представлена за умовно-безкоштовною моделлю, що дозволяє грати без витрат, якщо гравці цього бажають.

До того ж, крім Кріштіану Роналду, в якості амбасадорів проєкту залучені також футболісти Роберто Фірміно і Кевін Де Брейне.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *