Forza Horizon 5 може з'явитися на PlayStation – інсайдерські повідомленняForza Horizon 5 може з'явитися на PlayStation – інсайдерські повідомлення

Інсайдер eXtas1s поділився інформацією, що гоночний симулятор Forza Horizon 5, який наразі є ексклюзивом Xbox, незабаром може з’явитися на PlayStation.

Про це повідомляє видання “Українські новини”.

Офіційний анонс цієї події очікується в найближчому майбутньому, як повідомляє інсайдер на своїй сторінці в X (Twitter).

Згідно з його даними, активна робота над портом цього симулятора перегонів для консолей Sony вже триває, тоді як ексклюзив Xbox Starfield наразі не планується для виходу на PlayStation.

eXtas1s зазначив: “Заспокойтеся щодо Starfield — наразі немає планів для його виходу на PS. А от Forza Horizon 5 готується до запуску на PlayStation, і це станеться найближчим часом.

Інсайдер також натякнув на можливість швидкого офіційного анонсу: “Чи буде це цього тижня, наступного чи пізніше, але анонс п’ятої частини Forza Horizon для PS5 неминучий. Реклама не має значення, це станеться дуже скоро.

Чутки про потенційний вихід Forza Horizon 5 на PlayStation підтвердили кілька джерел, включаючи портал Insider Gaming та журналіста Джеза Кордена з видання Windows Central. Корден вважає, що анонс великого ексклюзиву Xbox для PS може відбутися наступного тижня, хоча він не впевнений, що саме це буде Forza Horizon 5.

Є також припущення, що офіційний анонс може відбутися під час Gamescom Opening Night Live 20 серпня.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *