FlyQuest запускає благодійну акцію "Коалафікація" на IEM Dallas 2024FlyQuest запускає благодійну акцію "Коалафікація" на IEM Dallas 2024

Кіберспортивна організація FlyQuest анонсувала благодійну акцію під назвою “Коалафікація”, яка стартує під час турніру IEM Dallas 2024. Згідно з ініціативою, за кожен ейс та виграний «пістолетний» раунд, команда братиме під опіку одну коалу. Анонс було зроблено на офіційному сайті клубу.

Крім того, команда FlyQuest випустила спеціальні футболки, присвячені цій благодійній акції. За кожну продану футболку команда буде переводити по $5 у фонд, який займається доглядом за коалами. Вартість футболки становить $30. Учасники команди пожартували, що тепер у них з’явиться додаткова мотивація перемагати у стартових раундах в офіційних матчах.

Матчі IEM Dallas 2024 пройдуть з 27 травня по 2 липня на LAN у Далласі, США. 16 команд змагатимуться за призовий фонд у розмірі $250 тис. Переможець турніру також отримає інвайт на IEM Cologne 2024.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *