Esports World Cup 2024: все про турнір Apex LegendsEsports World Cup 2024: все про турнір Apex Legends

Esports World Cup триває! Після вражаючих результатів у змаганнях з Call of Duty: Warzone (5-е місце) та CS2 (1-е місце) естафету приймає наша команда з Apex Legends.

Про це повідомили на офіційному сайті українського кіберспортивного клубу Natus Vincere.

З 31 липня по 4 серпня в Ер-Ріяді 40 команд боротимуться за рекордний призовий фонд у 2 мільйони доларів. Серед учасників — провідні колективи планети, такі як Fnatic, REJECT, Team Falcons, Passion UA, NAVI та інші.

Формат змагань:

Esports World Cup проходитиме у три етапи: груповий раунд, стадія Last Chance і плей-оф. На початку команди будуть розділені на дві групи по 20 учасників кожна, які проведуть по 10 матчів. Дев’ять найкращих команд з кожної групи потраплять у плей-оф, тоді як решта продовжать боротьбу на стадії Last Chance.

На етапі Last Chance також відбудеться 10 матчів, після чого тільки два найсильніші колективи матимуть шанс на фінал.

Фінал пройде за стандартним для дисципліни форматом Match Point: першим, хто набере 60 очок і виграє один з наступних матчів, стане чемпіоном. Решта команд будуть розміщені на основі набраних очок у фіналі.

Результати жеребкування:

NAVI потрапили до групи B за результатами жеребкування, тому їхні матчі розпочнуться 2 серпня. Основними конкурентами за вихід у плей-оф є TSM, Fnatic, Alliance, NRG та Passion UA.

Результати жеребкування

Розподіл призового фонду:

Окрім 2 мільйонів доларів, команди також змагаються за очки для своїх клубів, що можуть принести додаткові винагороди після завершення Esports World Cup.

Розподіл призового фонду

На даний момент NAVI входять до трійки найуспішніших клубів, поступаючи лише Team Falcons та Team Liquid.

Загальний залік

Сподіваємося, що виступ нашої команди в Apex Legends допоможе зміцнити наші позиції. Підтримайте NAVI 2 серпня, матчі почнуться о 18:15.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *