Complexity Gaming виходить у плей-офф ESL Challenger JonköpingComplexity Gaming виходить у плей-офф ESL Challenger Jonköping

На турнірі ESL Challenger Jonköping 2024 з CS2, що проходить у Швеції, відбувся напружений матч у групі B, де американська команда Complexity Gaming змогла здобути перемогу над бразильською командою MIBR з рахунком 2:1. Завдяки цій перемозі, команда під керівництвом Майкла “Grim” Вінса забезпечила собі місце у плей-офф чемпіонату.

Матч розпочався з поразки Complexity на карті Ancient з рахунком 8:13, проте команда не втратила концентрації і відігралася, вигравши наступні дві карти: Vertigo (13:11) та Anubis (13:10).

З іншого боку, для MIBR ця поразка означала виліт із змагань. Наступний і заключний матч групового етапу відбудеться 15 червня, де The Mongolz зустрінуться з Team Falcons. Початок гри заплановано на 17:30.

ESl Challenger Jonköping 2024, який триватиме з 14 по 16 червня, пропонує командам боротьбу за призовий фонд у розмірі $100 тисяч, а також за важливий слот на ESL Pro League Season 20.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *