Чемпіонат світу FC Pro 2024 пройде в БерлініЧемпіонат світу FC Pro 2024 пройде в Берліні

Берлін готується прийняти один із найпрестижніших турнірів у світі кіберспорту – FC Pro World Championship 2024, який є частиною серії EA Sports FC 24. Захід відбудеться в Uber Eats Music Hall з 11 по 13 липня і обіцяє зібрати найкращих гравців з усього світу.

Німеччина була обрана місцем проведення чемпіонату завдяки своїй багатій футбольній історії та великій базі фанатів. За три дні змагань 32 найкращі гравці FC Pro боротимуться за призовий фонд у розмірі 1 мільйона доларів.

З 32 учасників 24 вже визначилися за підсумками регулярного сезону. Ще 8 путівок буде розіграно через Play-In, що додає інтриги перед початком основних змагань. Турнір обіцяє бути яскравим та насиченим подіями, залучаючи шанувальників кіберспорту та футболу з усього світу.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *