Azure Ray перемагає LGD Gaming і виходить у фінал верхньої сітки кваліфікації The International 2024Azure Ray перемагає LGD Gaming і виходить у фінал верхньої сітки кваліфікації The International 2024

Azure Ray здобула перемогу над LGD Gaming з рахунком 2:1 у закритих відбіркових для Китаю на The International 2024 за Dota 2. Команда під керівництвом Сюй “fy” Ліньсеня пройшла у фінал верхньої сітки кваліфікації, де зустрінеться з Team Zero. Переможець цього матчу отримає місце на головному турнірі The International 2024.

LGD Gaming, зазнавши поразки, опустилася до нижньої сітки відбірних. У наступному матчі команда Сюн “Pyw” Цзяханя зустрінеться з переможцем пари TEAM TURTLE та Spiky Gaming.

Закрита кваліфікація для Китаю на The International 2024 проходить з 9 по 13 червня в онлайні. Участь у відборі беруть 12 команд, які змагаються за два слоти на основному етапі турніру.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *