Aurora Gaming перемогла Heroic на Riyadh Masters 2024 з Dota 2Aurora Gaming перемогла Heroic на Riyadh Masters 2024 з Dota 2

Aurora Gaming переграла Heroic на груповому етапі Riyadh Masters 2024 з Dota 2, здобувши два бали. Команда Артема “Lorenof” Мельника продемонструвала чудову гру, забезпечивши собі важливу перемогу.

У наступних матчах Aurora зіграє з Team Spirit, а Heroic зустрінеться з Blacklist International. У той же час, у групі B, BetBoom Team зазнала поразки від Team Liquid.

Riyadh Masters 2024 проходить з 4 по 21 липня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Команди розігрують призовий фонд у розмірі $5 млн.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *