34-річний гравець Counter-Strike здобуває перший у кар'єрі переможний клатч 1 проти 534-річний гравець Counter-Strike здобуває перший у кар'єрі переможний клатч 1 проти 5

У перший день Play-In стадії великого турніру IEM Cologne 2024 зі гри Counter-Strike 2 сталася значна подія для одного відомого 34-річного ветерана кіберспорту.

Про це розповідає Games 24.

У рамках кваліфікації до основного етапу IEM Cologne 2024, команда Eternal Fire зустрілася з найстаршою командою турніру – Falcons. Саме один із гравців Falcons продемонстрував, ймовірно, найефектніший і найсмішніший момент матчу.

Навіть попри те, що Falcons програли в серії 1:2, вони змогли виграти свій пік – карту Nuke з результатом 13:8. У вирішальному раунді перемогу здобув Марко Пфайффер, відомий як Snappi.

34-річний гравець опинився у критичній ситуації, граючи за терористів разом із Dupreeh. Після того як його партнер був вбитий, а контртерористи почали розмінування бомби, Snappi залишився один проти п’яти супротивників. Тим не менше, він відкрив подвійні двері на точці B і створив хаос серед противників, що призвело до того, що WIcadio випадково вбив свого товариша, а потім Snappi здійснив точний постріл у його голову, миттєво загинувши.

Попри те, що контртерористи змогли ліквідувати останнього гравця суперників, часу для знешкодження бомби в них вже не залишилося, і раунд було програно.

Хоча в світі кіберспорту існує безліч більш вражаючих “клатчів”, цей раунд став значним досягненням для Пфайффера. Кумедним є те, що це перший офіційно зареєстрований випадок, коли Snappi виграв раунд в ситуації 1 проти 5. До цього він пройшов 1870 професійних карт. Якщо припустити, що одна карта триває близько 40 хвилин, то можна підрахувати, що для досягнення цього результату гравцеві знадобилося близько 52 днів офіційних матчів.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *