NAVI вийшли на BLAST Premier Fall Final 2024 після тріумфу над ComplexityNAVI вийшли на BLAST Premier Fall Final 2024 після тріумфу над Complexity

Українська кіберспортивна команда Natus Vincere (1) отримала квиток на участь у BLAST Premier Fall Final 2024 з гри Counter-Strike 2 після перемоги над Complexity (11) з США.

Про це повідомляє “Українська правда”.

Матч завершився перемогою NAVI з рахунком 2:0. На першій мапі Anubis українці зіштовхнулися з труднощами на початку, проте змогли вирівняти ситуацію до перерви. Після зміни сторін команда продемонструвала відмінну гру і здобула впевнену перемогу.

Наступна карта, Nuke, стала ареною для тотального домінування NAVI, які не дали суперникам набрати більше ніж 6 раундів і завершили гру з результатом 13:6.

Ця перемога дозволила “народженим перемагати” забезпечити своє місце у BLAST Premier Fall Final 2024, де разом з українцями будуть змагатися такі команди, як російська Spirit, французька Vitality, німецька G2, данська Astralis і американська Liquid.

Турнір збереться з 8 команд, які боротимуться за частку призового фонду в 425 тисяч доларів.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *