S.T.A.L.K.E.R. 2 «подорослішав»: рейтинг майбутньої прем’єри підвищили до 17+S.T.A.L.K.E.R. 2 «подорослішав»: рейтинг майбутньої прем’єри підвищили до 17+

Гра S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримала рейтинг 17+ відповідно до інформації на порталі ESRB.

Цю інформацію передає players.com.ua.

Рейтинг визначено через наявність у грі сцен з кров’ю, насильством, ненормативною лексикою та вживанням алкоголю.

На сторінці S.T.A.L.K.E.R. 2 на ESRB зазначено, що це шутер від першої особи, де гравці стають сталкерами, які досліджують загадковий постапокаліптичний світ. В ігровому процесі є дослідження відкритого світу, взаємодія з персонажами і інтенсивні перестрілки з ворогами, включаючи солдатів та мутантів.

Гравці використовують різноманітну зброю, включаючи кулемети та вибухівку, що супроводжується кровопролиттям. У деяких сценах видно кров на стінах і під трупами, а також є можливість вбивати мирних жителів, що може викликати помсту з боку інших персонажів. У катсценах демонструється страта чоловіка з близької відстані, а також куріння сигарети. Під час гри гравець може вживати алкоголь, що впливає на зображення на екрані. Відомо, що у грі присутня ненормативна лексика.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *