NiKo визнає перевагу NAVI після поразки у фіналі Esports World Cup 2024NiKo визнає перевагу NAVI після поразки у фіналі Esports World Cup 2024

Гравець G2 Esports Нікола “NiKo” Ковач висловив свою думку після поразки від Natus Vincere у фіналі Esports World Cup 2024 з CS2. У своєму інтерв’ю на офіційній трансляції турніру Ковач привітав суперників і підкреслив, що NAVI продемонстрували вищу гру, що стало ключовим фактором їхньої перемоги.

“По-перше, хочу привітати NAVI. Сьогодні вони були найкращою командою. Дивно, як їм вдалося камбекнути в серіях [проти нас та MOUZ], програвши перші карти,” – зазначив NiKo.

Гравець G2 вказав, що його команда віддала багато простору на карті, і NAVI добре скористалися цим. Він також підкреслив, що команда G2 не була готова до такого рівня конкуренції.

“Ми покладали на себе великі надії і показали непоганий CS, але NAVI демонструють відмінну стабільність протягом усього сезону. У матчах з NAVI у нас щось не ладнається, ми завжди програємо їм. Але нам треба винести з цього урок і рухатися далі,” – додав NiKo.

Турнір Esports World Cup 2024, який проходив з 17 по 21 липня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, зібрав команди для боротьби за призовий фонд у розмірі мільйона доларів. У фіналі NAVI здолали G2 з рахунком 2:1. Попри поразку, NiKo був визнаний MVP змагання.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *