Natus Vincere виграють Esports World Cup 2024 з CS2 у драматичному фіналіNatus Vincere виграють Esports World Cup 2024 з CS2 у драматичному фіналі

Українська кіберспортивна команда Natus Vincere (NaVi) здобула перемогу у фіналі престижного турніру Esports World Cup 2024 з гри Counter-Strike 2, перемігши команду G2 з Німеччини з рахунком 2:1.

Поєдинок, що відбувся 21 липня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, став справжнім випробуванням для обох команд. Перше змагання на мапі Ancient, вибраному суперниками, розпочалося для українців невдало. Хоча NaVi змогли вирівняти гру та вивести її в овертайми, перемогу здобула команда G2.

Другий раунд на мапі Nuke, пік NaVi, розпочався в напруженій боротьбі, і перша половина завершилася з рахунком 6:6. Однак після зміни сторін українці продемонстрували свою перевагу, не дозволивши суперникам виграти жодного раунду.

Natus Vincere виграють Esports World Cup 2024 з CS2 у драматичному фіналі

Усе вирішувалося на десайдері Inferno. На цій мапі NaVi продемонстрували впевнену гру, завершивши першу половину з комфортною перевагою 9:3, яку їм вдалося реалізувати до кінця матчу.

Завдяки цій перемозі, Natus Vincere стали чемпіонами турніру Esports World Cup 2024 з призовим фондом $1 000 000. На шляху до фіналу NaVi переграли бразильців з команди Furia на груповому етапі, здолали американську команду FaZe у чвертьфіналі, а в 1/2 фіналу виявилися сильнішими за MOUZ.

Склад переможців:

  • Валерій “b1t” Ваховський (Україна)
  • Юстінас “jL” Лекавічус (Литва)
  • Алексі “Aleksib” Віролайнен (Фінляндія)
  • Міхай “iM” Іван (Румунія)
  • Ігор “w0nderful” Жданов (Україна)
  • Андрій “B1ad3” Городенський (тренер, Україна)

Ця перемога стала ще одним підтвердженням сили NaVi, які на початку року стали чемпіонами PGL Major Copenhagen 2024.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *