NAVI запускає проєкт для відбору молодих кіберспортсменівNAVI запускає проєкт для відбору молодих кіберспортсменів

Українська кіберспортивна організація NAVI оголосила про запуск нового проєкту NAVI Visa Academy, спрямованого на відбір талановитих молодих гравців до складу NAVI Youth. Проєкт націлений на пошук юних кіберспортсменів, які мають високий рівень гри та бажання розвиватися у професійному середовищі.

Для участі в NAVI Visa Academy необхідно подати заявку на сайті проєкту. Після цього учасники пройдуть напружений онлайн-відбір, за результатами якого 10 фіналістів вирушать на двотижневий буткемп NAVI у Берліні. Там відбудеться ще один відбір, під час якого визначаться п’ятеро найкращих для молодіжної команди.

Вимоги до учасників:

  • Вік: 14-17 років
  • 2600+ ELO у CS2 (Faceit)
  • Рівень англійської: B1+
  • Відсутність контрактних зобов’язань з іншими клубами
  • Відсутність банів за читерство, токсичність, смурфінг у Steam, Faceit тощо

Подати заявку до NAVI Visa Academy можна на офіційному сайті проєкту.

Нагадаємо, що у квітні склад NAVI Junior з Dota 2 переміг команду MOUZ у гранд-фіналі турніру European Pro League Season 17.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *